Looppad voor hobbykas of tuin

Looppad 1,18 m²
Het is niet altijd even gemakkelijk om een veilige,schone en gemakkelijke doorgang te voorzien in de kas of tuin. Het uitrolbaar looppad van ACD zorgt voor deze niet overbodige luxe. In een paar seconden ben je voorzien van een stevig en weerbestendig tuinpaadje. Het looppad bestaat uit 24 panelen die verbonden zijn met behulp van stevige pennen. Daardoor kan er een 3 meter lang pad aangelegd worden. Je kan in het pakket ook enkele extra verbindingspennen vinden voor als je er verliest of als je het pad wilt verlengen bij aankoop van verschillende tuinpaden.

Looppad voor hobbykas of tuin Het aanleggen van het tuinpad zorgt ervoor dat je niet meer op grind of modderige plaatsen hoeft te lopen. Mogelijke schade aan het gazon wordt voorkomen als je het looppad legt op vaak bewandelde routes (bijvoorbeeld naar het tuinhuis, de waslijn of naar de compost).

Kenmerken

 • Kleur: groen
 • Stevig en weerbestendig
 • Geleverd met 24 tuinpad delen, 48 verbindingspennen en heel duidelijke handleidingen


 • Afmetingen

  303 cm x 39 cm x H 2 cm

  Artikelnr.Prijs
  37010339,95 euro
  Deze prijzen zijn adviesprijzen
  Dit zijn prijzen 2017, geldig tot 15/01/2018
  Eventuele acties en kortingen en hun voorwaarden kunt u terugvinden in de ACD-folder, deze prijzen zijn geldig voor de tijdsduur van de folder (nu tot 15/10/2017)  Handige tools

  Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

  Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

  Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

  Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

  ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas