De serre van Angelo
Video reviews


Ontdek hier de ACD-productfilmpjes!
Bekijk ze en ontdek alle producten voor in de serre...

> LEES MEER

Volg ons 

Vind ons leuk op Facebook
Bent ook u reeds actief binnen de sociale media? Volg dan zeker ACD op Twitter en op Facebook en wordt als één van de eersten op de hoogte gebracht over de veranderingen in de groene wereld van kweken en gezond eten.  
> LEES Een serre, kweekbak of hobbytunnel om prettig te moestuinieren:ACD is Belgisch fabrikant van de ACD® Prestige hobbyserres. Bij ons vind je het grootste en meest complete aanbod aan hobbyserres (in tuinbouwglas, veiligheidsglas, polycarbonaat ...) en een heel brede waaier aan serre-accessoires terug. Bekijk hier ons assortiment en ontdek ons uitgebreide productgamma.
 
ACD heeft dealers over gans België. Dus ook bij jou in de buurt worden we vertegenwoordigd door een lokale dealer. Dankzij de nabijheid van een ACD-dealer kan je op een optimale en snelle service rekenen. Wij nodigen je dan ook graag uit voor een bezoek bij één van onze bijna 260 (!) lokale dealers. Raadpleeg hier de gegevens van onze verdeelpunten. Ons sales-supportteam staat je uiteraard ook met raad en daad bij.

Lees zeker de getuigenissen van onze klanten en neem gerust een kijkje in ons gastenboek. Wij houden van interactie met onze klanten en luisteren graag naar hun ervaringen. Deze ervaringen delen we met alle andere klanten, zo leren we elke dag bij. Bij ACD streven we naar topkwaliteit en naar maximale klantentevredenheid.

Op onze website vind je zeker jouw serre, bloemenserre, plantenserre, kweekserre, tuinserre, kruidenserre, tunnelserre, kleine serre, serretje, seere, sirre, glazen serre, kweekbak, broeibak, broeikas, broeiserre, hobbyserre, liefhebbersserre, hobbytuinserre, tunnel, tomatenserre …

Veel kweekplezier!
Het ACD-team


Enkele nuttige links: 

Home

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas