ISO: kwaliteitscertificaat op maat

Het ISO kwaliteitssysteem is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitssysteem van een organisatie. De ISO 9001 is een internationale norm die streeft naar een maximale klanttevredenheid in combinatie met een kwaliteitsvol product.

Het ISO kwaliteitssysteem houdt onder meer in dat alle procedures en structuren geëvalueerd en eventueel aangepast moeten worden. ACD formuleerde reeds concrete en meetbare doelstellingen. Dagelijks zoekt het management samen met de afdelingsverantwoordelijken  naar methoden om maximale klant -en werknemerstevredenheid te verkrijgen. Een evaluatie van het kwaliteitsbeleid wordt ook op regelmatige basis uitgevoerd.

Bij ACD streven we naar transparantie, correcte implementatie van wat we communiceren en het afleveren van een kwaliteitsvol product.   

Recent werd bij ACD een kwaliteitsteam opgericht om de kwaliteit continu te verbeteren. Het kwaliteitsteam werkt gedurende een bepaalde periode rond een belangrijk thema. Zo hebben we onlangs maatregelen doorgevoerd om glasbreuk te minimaliseren bij het transport. Indien u dit wenst, kunt u hier meer omtrent dit thema lezen

Glas is breekbaar

Terug ...

Wie is ACD ? ISO : kwaliteitscertificaat op maat

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas