Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine

25/03/2016
Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine

UITSLAG WEDSTRIJD ACD KAS!

WELKE GOUDEN TIPS HEB JIJ?

De winnaar is geworden: Irma Tap uit Vierhouten! Van harte gefeliciteerd met de mooie, tomatenrode ACD® Prestige kas. De redactie kreeg 230 inzendingen met prachtige tips! De tips van Irma zijn:

  1. Leerhuis: maak er een leerhuis voor je kinderen van. Groente en fruit komen niet uit een krat in de  supermarkt, niet uit een plastic zak. Groente en fruit moet je laten groeien. Je hebt er aandacht,  liefde, grond, water en mest voor nodig.
  2. Gezondheidscentrum: maak er een gezondheidscentrum van. Weg met die bespoten groente, weg met fruit dat al dagen onderweg is geweest van uit Spanje of Argentinië en in een supermarkt op je ligt te wachten. Kweek je eigen lievelingsproducten en oogst pas als het tijd wordt ze in de pan te doen.
  3. Antistress‐ruimte: je bent druk op je werk en in je privé‐situatie. Misschien geen tijd om naar de sportschool te gaan. Stap dan in je achtertuin in je eigen ontspanningsruimte en onthaast met zaaien,bemesten, water geven en natuurlijk oogsten.

Extra supertip: je kunt het geweldig met elkaar combineren. Terwijl je onthaast, pluk je tomaten en  komkommers voor je salade, samen met je kids. Voila!

De jury vond de tips van Irma origineel en goed passen in de huidige tijd. Leuk geschreven en liefde voor moestuinieren spat ervan af. Het was een moeilijke keuze want er kwamen veel bruikbare en leuke tips binnen. We zullen in een artikel in Groei & Bloei zeker nog eens terug komen op het gebruik van een kas en de vele tips hierin verwerken!!

Terug ...

Nieuws

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas