Winnaar kas-teel van oranje!

02/05/2013
Winnaar kas-teel van oranje! Het kas-teel van oranje was te winnen naar aanleiding van de kroning van Willem-Alexander. Wat was er te winnen?

ACD®Prestige tuinkas model Piccolo twv € 1470
 - 159 cm x 224 cm x H 179 cm (goot) – 221 cm (nok)
 - Frame oranje gecoat
 - Inclusief aluminium fundering
 - Met 4 mm veiligheidsglas

Om deel te nemen moest je fan worden van de ACD-facebookpagina en de tuinieren.nl facebookpagina.

Er zijn heel wat leuke reacties binnen gekomen!
Hieronder dan ook enkele impressies van de inzendingen en niet te vergeten... de winnaar vind je onderaan deze pagina!

*Omdat wij een volkstuintje hebben , en wat is leuker om daar dan een kas op te hebben ! helemaal super lijkt het ons om zelf groente te telen !!

*Om samen met mijn dochtertje in onze tuin toch een groente Paleis te kunnen bouwen. Dit zodat ze haar eigen koninkrijk kan vormen vol met heerlijke Nederlandse Konings aardbeien

*Tuinieren ben ik steeds meer aan het ontdekken. Ik vind het heel leuk om te zien hoe goed de planten het doen en wat ik nog zou kunnen doen om ze nog beter te laten groeien. Mijn grote wens is dan ook een eigen kas! Deze mooie Kas-teel vind ik dan ook fantastisch en ik doe heel graag mee met deze superleuke actie!

*ik zou graag deze kas willen winnen zo dat ik mijn droom uit kan laten komen om planten en groentes te telen om kinderen van de basisschool te laten zien dat er meer lekkere groentes zijn dan worteltjes

*Met deze kas voel ik mij de Koning te rijk!

*na 3 jaar moestuinieren zonder kas
hoop ik dit koninklijk ACD kas-teel te winnen om met tomaten en komkommer te beginnen. een eigen glazen paleis-huis is een grote droom voor mij en maakt mij als koningin van konink-rijk zo blij.

*Wij (gezin met 4 kindjes) zijn net een moestuin begonnen. Zo leuk… alles begint al echt goed te groeien. Het enige wat nog mist is zo’n mooie kas, waar we alle zaadjes en gevoelige plantjes in kunnen op kweken. Nu staat mijn vensterbank vol en die is lang niet groot genoeg. Dus deze kas zou een geweldig cadeau voor ons gezin zijn !

*Als oud biologisch groentekweker die wegens ziekte zijn bedrijf moest sluiten en daarna in de bijstand kwam is dit de enige mogelijkheid om voor mijzelf goedkoop groenten zoals tomaat en komkommer te telen op biologische wijze.

*Hallo, ik ben studente, 23 jaar oud en kom van een boerderij. Mijn ouders hebben al jaren een kweekkas van ACD staan. Daar kweekt mijn moeder al  haar kruiden en groente in. Mijn vriend was de laatste 2 jaar bezig om zelf plantjes te kweken en te stekken. Per 31 maart huren wij nu een huisje wat op een boerenerf staat, middenin de polder! Hier mogen wij ook gebruikmaken van de moestuin. Helaas staat hier geen kweekkas op! Nu hebben wij begin van de maand gekeken voor de ACD piccolo aangezien deze kas de enige kas is, welke 160cm breed is en is voorzien van raamrubbers. Meer kunnen wij niet kwijt en door de wind van de polder is een glasclip niet voldoende.
Helaas is de kas boven ons budget, aangezien ik nog 2 jaar moet studeren en alleen mijn studiefinanciering heb. Dus vinden wij het een super goede actie om kans te maken op onze eigen ACD Piccolo! Miisschien kunnen we deze zomer toch nog onze eigen komkommers kweken en de kweekplantjes van mijn vriend meeverhuizen!

*Bloemenzee, een kas-teel met bloemen,heel graag......

*omdat mijn groente mijn bekroning is

*Dit KAS-teel geeft een mooie, koninklijke dimensie aan mijn tuin, waarin ik PRINSheerijk kan tuinieren en de VORST buiten hou ;)

*Ik wil deze kas-teel grrag winnen voor mijn man maar natuurlijk ook voor mezelf. Mijn man komt van de boerderij dus altijd verse groente op het bord. Zijn ouders wonen er niet meer en we hebben zelf een volkstuintje gehad maar helaas was dat te veel werk en te ver van huis.Wij kweken altijd zelf altijd al bloemen en kruiden in kleine broeikassen. Onze tuin is helaas niet groot genoeg voor een moestuin, en die mooie grote broeikassen waar je gewoon rechtop in kan staan is echt een droom van mijn man. Maar helaas zijn ze zo ontzettend duur dat het niet haalbaar is voor ons. We hebben ook wel eens z'n plastick kast gekocht helaas was dat ook zonde van ons geld. Een stormbui en foetsie weg was die. Zo jammer daar ging onze sla en andijvie haha kan er nu wel om lachen we zagen het zo de lucht invliegen.Wij zouden hier zoo blij mee zijn. Ja wie niet eigenlijk.

*Omdat ik nu veel kook voor mijn zoontje van bijna 9 maanden en die gun ik uiteraard het beste! En wat is nou gezonder dan zelf geteeld groente en fruit!!

*Ik wil de kas niet voor mezelf, aangezien ik al met veel plezier in het bezit ben van een kas van ACD.
Ik wil hem aan mijn dochter en haar 3 kleine kinderen schenken zodat zij in hun eigen kas groente en fruit kunnen kweken.

*Graag wil ik het oranjekasteel winnen omdat mijn man een (on)handige doehetzelver is en ik al weer 10 jaar wacht op de kas die hij heeft beloofd te gaan bouwen, evenals de auto die hij al 21 jaar aan het restaureren is en tot op heden alleen bestaat uit losse onderdelen.
Voor mij zou de oranjekas in het oranjejaar dan ook voelen als een kasteel in mijn tuintje.

*Een Kasteel Kas voor mijn keuken prinses, zodat hare  Hoogheid de verse kruiden en groentes altijd voorhanden heeft.

*Ik wil graag deze kas-teel winnen voor mijn lieve man Sander, Sander is sinds 6 maanden gestopt met roken,na 15 jaar te hebben gerookt, en wilde iets om-handen hebben, hij is begonnen met een moestuin in onze achtertuin en heeft hier ontzettend veel plezier in, mijn vensterbank staat vol met kweekbakjes en meneer kijkt iedere ochtend trots hoe zijn tomaten plantjes opgroeien.
Zijn wens is een kweekkas en al 4 maanden kijkt hij iedere dag op internet naar kweekkassen maar helaas is er voorlopig geen ruimte in ons budget hiervoor, ik probeer hier wel voor te sparen als verrassing, maar dan gaat weer net de auto stuk...of een dure rekening komt binnen. Afijn...hij verdient het zo om zijn hobby te kunnen uitbreiden, daarom zou ik deze kas graag willen winnen.

*Ik wil graag deze kas winnen omdat ik dan het seizoen voor mijn moestuin kan verlengen!

*Wij winnen graag dit oranje kas-teel, omdat we dan ons boompje met appeltjes van oranje in stijl kunnen laten overwinteren.

*Een kas om te telen
dat willen vast velen,
van Acd de beste fabrikant
daar groeien groenten nog op stand
ik ben echter heel speciaal
kweek ze voor een koningsmaal,
prinssessenboontjes voor de koninginnesoep
aardbeien met kroontjes voor een slagroom coupe.
ACD maak mijn droom toch waar
anders zijn de rapen gaar!

*Met deze prachtige kas kan ik zorgen dat mijn groenten en fruit extra vroeg opgekweekt kunnen worden en dat veel planten de strenge winter overleven, voor een vorstelijk lekkere en mooie tuin!

*Vanaf de zomer van 2010 heb ik een flinke achtertuin en ik droom sindsdien van een eigen kas daarin. Een KAS-teel winnen is dan natuurlijk helemaal het einde!!

*Ik Will'em om Máximaal te kunnen genieten van zomerkoninkjes uit eigen kas-teel.
Vorst-elijk beschermd in een kleurrijke oranjerie van ACD®.
Een prestigieuze kroon op een oer-Hollands stadstuintje!

*Wauw, wat zou het fantastische zijn zo n prachtige ACD Prestige tuinkas te winnen. 10 weken geleden ben ik geopereerd en voorlopig mag ik niet werken. Ik wilde iets te doen hebben en ben toen bij ons tuincentrum een paar potjes, potgrond en zaadjes wezen kopen. Nou raden jullie het al; ik en verslaafd geraakt aan het poten van zaadjes, het verpoten en het verzorgen van de plantjes. Wat s dit geweldig zeg. Het is momenteel zo erg dat ik hele bakken vol aan het kweken ben. De plantjes van oa Courgette, Komkommer, Tomaten, Meloen, Watermeloen, Sla, Tauge groeien als kool. Maar momenteel die ik dit in een ruimte waar de kinderen tv kijken, ik de strijk doe, en de ruimte waar we naar boven moeten om te gaan slapen. Wat zou het geweldig mooi zijn als onze tuin verrijkt wordt met een prachtige tuinkas. Mijn eigen stekkie waar ik mijn uit de hand gelopen hobby kan verwezelijke. Wat zou dat een prachtig cadeau zijn. Vanaf nu ga ik duimen dat dit me gegund word. Ik hoop dat Jullie mijn droom kunnen waar
maken. :)

*Met zo'n mooi kas-teel voel ik mij ook een vorst!

*Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen goed en gezond eten, daar hoort ook bij dat ze weten waar het allemaal vandaan komt. Het allerbeste is natuurlijk dat ze dit zelf kunnen telen met behulp van pappa en mamma. Onze zonen zijn 7.5 en 4 jaar, onze dochter is 1.5 jaar

*Dan kan ik mijn eigen Groente telen bijvoorbeeld Tomaten Paprika Meloen Kassnijbonen. Heerlijk en gezond.

...

En de winnaar van het kas-teel van Oranje werd: Keegstra Jetty

"Ik zou graag deze Royale Oranjerie winnen zodat mijn bijzondere planten eindelijk ieder voorjaar Koninklijk kunnen starten, Majestueus kunnen uitgroeien en vervolgens Prinsheerlijk en Vorstvrij de barre Friese winters doorbrengen in het Maximale comfort dat ze verdienen!"

Van harte gefeliciteerd Jetty!!!!!


Terug ...

Nieuws

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas