ACD en de Tuindagen van Beervelde: een perfecte harmonie

19/09/2012
ACD en de Tuindagen van Beervelde: een perfecte harmonie Deze herfst is ‘harmonie’ het thema van de Tuindagen van Beervelde geworden. Ook tijdens deze editie is ACD van de partij. We zorgen voor een perfecte samenhang tussen onze stand en de prachtige locatie van het grafelijk kasteeldomein, maar ook op onze stand zelf zal je een aantal inspirerende nieuwtjes terugvinden.

ACD stelt je graag de rechte-wand-kas R305H-B en de schuine-wand-kas S106H-B voor. Dit zijn tevens 2 interessante actiemodellen binnen ons uitgebreide gamma ACD® Prestige tuinkassen.

Kom zeker langs en maak eveneens kennis met twee primeurs, de ACD®Prestige COMBO en de ACD®Prestige PICCOLO. Het eerste model is een innoverende combinatie van een kweekkas met opberggedeelte. Het 2de model geeft klanten met een kleinere tuin vanaf nu ook de mogelijkheid een tuinkas te kiezen uit het ACD kwaliteitsgamma.

Tijdens jouw wandeling op de tuinbeurs zal je daarnaast nog tal van andere interessante initiatieven en demonstraties kunnen ontdekken. Enkele voorbeelden zijn de voorstellingen verzagen van bomen en bloemsierkunst. Je zal er ook een aantal zeldzame planten, prachtige tuinrozen, lekker gezonde Shitake champignons en zoveel meer aantreffen.

Praktische informatie

Op 12, 13 en 14 oktober 2012 van 10 tot 17 uur.

€ 10 per persoon - inbegrepen: inkom, parking, catalogus, plantencrèche en vervoer van de planten tot aan de straat (€ 9 voorverkoop via de website)
€ 8 per persoon voor groepen van minimum 25 personen. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen gratis mee. Honden aan de leiband zijn toegelaten. Gelegenheid tot maaltijd.

Op de E17 (Kortrijk-Antwerpen), 2 km van afrit 11, richting Lochristi.

GPS: Lochristi, Beerveldse Baan 31.

Website: Park van Beervelde

Terug ...

Nieuws

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas