ACD bedankt haar team!

19/04/2012
ACD bedankt haar team!

"Secretaressedag" is al sinds 2010 bij ACD omgedoopt tot "ACD-TEAMLID-dag". Elke ACD-medewerker draagt bij tot het "gezonde" fun-gehalte op de werkvloer. Elke ACD-medewerker is een onmiskenbare schakel in de ketting.

Daarom zetten we bij ACD vandaag iedereen in de bloemetjes, of beter gezegd in de 'aardbeien'. Elke werknemer op de verschillende afdelingen van productie, verkoop, boekhouding, logistiek tot directie, geniet vandaag van heerlijke Belgische aardbeien! 

Enkele ACD-medewerkers zijn al aan de kweek in de ACD-tuinkas naast het bedrijf. Daar worden eveneens aardbeien gekweekt.

ACD-medewerker Rodney Demeyer, geeft jou graag wat tips mee: "Je kan éénjarige plantjes kopen maar als je het slim aanpakt ga je voor de winterharde meerjarige planten. Je zet ze in een bakje of in de ACD-aardbeientoren en voorziet ze van voldoende vocht. Voor je het weet kun je dagelijks smullen van deze lekkernij."

Enkele Tips:
- Leg wat hooi op de aarde, dit ziet er niet alleen net uit maar zorgt er ook voor dat de aardbeien mooi blijven
- Aardbeien maken van nature nieuwe plantjes, zet deze ‘scheuten’ in wat aarde (met verbinding naar de moederplant er nog aan). Na tijdje kan je de verbinding met de moederplant verbreken en heb je een nieuw plantje.
- Meerjarige aardbeien zijn winterhard, laat het gerust sneeuwen ze kunnen er tegen

Tijdens het wachten op de eigen oogst, kunnen de ACD-medewerkers ondertussen al genieten van een doosje aarbeien van Belgische bodem.

Naast de aarbeien staan ook worteltjes, lente-uitjes, enkele tuinkruiden, radijsjes enz in de kas.

De gezonde trend wordt duidelijk verder gezet...

Terug ...

Nieuws

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas