ACD haalt 4 nominaties binnen in 2 categorieŽn voor de Sanoma Tuin Awards 2012

23/03/2012
ACD haalt 4 nominaties binnen in 2 categorieŽn voor de Sanoma Tuin Awards 2012

Vorig jaar was ACD ,met het decoratief moestuintje met vlechtwerk, de grote winnaar van de publieksprijs binnen de categorie ‘Tuininrichting’ tijdens de Tuin&Co Tuinawards.

De Sanoma Tuin Awards zijn dé vak- en publieksprijzen voor de tuinbranche, die uitgereikt worden door de buitenbladen: Seasons, Home and Garden en Tuin&Co. Er zijn 6 categorieën en u bepaalt wie de publieksprijs in ontvangst mag nemen.

Dit jaar is ACD maar liefst 4 keer genomineerd binnen 2 categorieën. De ACD fruitkooi en de ACD bleekklok werden geselecteerd in de categorie Tuininrichting. Binnen de categorie Productontwerp werden het ACD mistsysteem en het ACD waterreservoir met druppelsysteem genomineerd.

De ACD bleekklok lijkt ons een zeer handig product waarmee u uw tuin perfect kan inrichten. Vandaar dat wij oproepen om massaal uw stem uit te brengen voor dit product. Binnen de categorie “Productontwerp” zijn we dan weer trots u ons mistsysteem te kunnen voorstellen. Stemmen kan via www.buiteninspiratie.nl/stemacties/tuinawards2012.
Bovendien maakt u kans op een iPad2 t.w.v. € 479,-, aangeboden door de Sanoma Tuin Awards. 

Breng dus uw stem uit vóór 15 april 2012 op de ACD bleekklok en het ACD mistsysteem.

De winnaars van de Sanoma Tuin Awards 2012 en de winnaar van de iPad worden na 10 mei meegedeeld op www.buiteninspiratie.nl .

Vergeet zeker niet te stemmen!

De ACD bleekklok en het ACD mistsysteem wachten op uw stem!

Terug ...

Nieuws

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas