Ontdek onze nieuwe lentespecial!

30/01/2012
Ontdek onze nieuwe lentespecial!

Onze voorjaarsfolder omvat de ideale producten om te zaaien en te stekken. 2012  kan ideaal ingezet worden met nieuwe zaailingen, 2012 wordt eveneens een wel heel smakelijk jaar. Ook voor ACD is 2012 een speciaal jaar. Dit jaar viert ACD immers haar 25ste verjaardag.

ACD is speciaal voor jou op zoek gegaan naar 25 nieuwe producten. Ga in 2012 dus zeker aan de slag met enkele van deze gloednieuwe ACD-producten , zoals onder andere de ACD-bleekklok. Deze bleekklok geeft een geraffineerde smaak aan verschillende groenten, zoals sla, andijvie, witloof... Andere nieuwe producten zijn de ACD-afschermklok, de ACD-spandraden en nog zo veel meer…

Koning winter is nog niet uit het land. Let dus zeker ook nog op met nachtvorst. Bescherm jouw kas en stop ze dus in het juiste jasje. Noppenfolie en verwarmingselementen gaan hier hand in hand.

Je kan in onze voorjaarsfolder nog steeds genieten van onze 50-euro deal bij aankoop van een Kaskraker of een kas uit ons ACD ® Prestige assortiment. Dankzij de deal kunt u met slechts €50 extra te betalen op de vermelde standaardprijs jouw volledige kas verkrijgen in veiligheidsglas.

Vind deze folder en alle aanbiedingen bij uw lokale verdeler of vul het Prijs Weten’-formulier in op de website en ontvang hem digitaal.

Je kan de special vanaf nu ook hier doorbladeren!

Terug ...

Nieuws

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas