Volg ACD op Facebook en Twitter

26/01/2012
Volg ACD op Facebook en Twitter

We zijn allemaal wel actief hetzij op Facebook hetzij op Twitter of zelfs op allebei. Dit is ACD zeker niet ontgaan, vandaar zijn ook wij de wonder wereld van “social media” zijn binnengestapt. Op beide kanalen houden wij jullie graag op de hoogte over de evoluties die ACD doormaakt. Interessante tips en tricks bieden we eveneens graag aan, waarbij we jullie kunnen voorzien van een antwoord op jullie vragen. Daarnaast vormen deze kanalen een belangrijke bundeling aan actualiteit. Dit gaat van het kweken onder glas tot de trends binnen de tuinbranche.

Onze ambassadeurs informeren we al maandelijks over de nieuwigheden en ontwikkelingen die zowel onze firma als onze branche doormaakt. Via Facebook en Twitter willen dit wekelijks doen. Langs deze weg willen we zeker ook met onze volgers communiceren zodat we een zicht krijgen op de onderwerpen die jullie boeien en jullie mening leren kennen.

Bent je actief op Facebook, ga dan zeker even een kijkje nemen op de pagina van “ACD serres”. Op de homepagina vragen we jou om ons “leuk” te vinden, waarna je toegang krijgt tot ons prikbord. Is Twitter eveneens een kanaal waarop je te vinden bent, dan kun je ons terugvinden via de twitter handle @ACDtuinkas. Wie weet volgen wij jou reeds…
Volg ons op Twitter      Vind ons leuk leuk op Facebook

Terug ...

Nieuws

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas