Geslaagd ACD personeelsfeest

07/12/2011
Geslaagd ACD personeelsfeest

Zaterdag 3 december was een leuke ACD-dag. We trokken met een 50-tal collega's en partners naar Brugge en bezochten daar 3 musea. Bij het opstappen in de bus kreeg iedereen een ACD-goodie-bag. Deze goodie-bag was gevuld met een flesje water, een ACD-USB stick en een zakje ACD m&m's.

Eerste halte was het frietmuseum. We ontdekten de historie van patat tot friet.  Na het bezoek trakteerde ACD iedereen op een puntzak frietjes en een assortiment aan vlees in de kelder van het museum.
Tweede stop was de 'De Halve Maan' waar ze 'de Brugse Zot' brouwen. Dit goudgele drankje heeft een lange weg afgelegd om het kwaliteitsbier te worden dat het vandaag is. Vele collega's kregen spontaan dorst na de geleide rondleiding. De gids verloste hen dan ook uit hun lijden, iedereen kreeg een glas blonde Brugse zot van het vat aangeboden.


Derde en meteen laatste stop in Brugge, was het chocolademuseum. De collega's werden letterlijk ondergedompeld in een 'Choco Story'. We trokken na een grondig bezoek opnieuw door het centrum van Brugge naar de bus. We werden veilig en wel terug bij ACD gebracht.

Eenmaal bij ACD aangekomen, werd de ACD crew verwacht voor de 'Ik voel mij in mijn sas in mijn kas' voorstelling. Op alle ideetjes kon op objectieve wijze worden gestemd. Na het afgeven van de formulieren kon iedereen aanschuiven in de 'gepimpte' showroom. De showroom was in een feestelijk jasje gestopt door het Sint Elooi-team. Iedereen kon aanschuiven voor een drankje aan de R305, die tijdelijk was omgebouwd tot bar. 

We hadden nog een verrassing in petto en vroegen we de aanwezigen om naar de poort te kijken. Daar verscheen een rode pizzawagen, Carillon pizza zorgde 2 uur lang voor pizza's à volonté. Zo konden onze maagjes gevuld worden, na deze toch wel intensieve dag.

Omstreeks 20u30 werden de prijzen uitgereikt voor de 'In voel mij in mijn sas in mijn kas' wedstrijd. 3 collega's kregen een prijs aangeboden door ACD. Luc Stragier veroverde de 1e plaats, Patrick Kinget en Natacha Goudsmedt deelden de 2e plaats en op 3 stond het idee van Ann-Sophie Bedert. In de categorie 'Woa zatje met jun gedachten' was Filip Van Eecke de grote winnaar. Hij ging met een fles Kidibull naar huis.

Cristof Develtere werd bedankt voor de leuke dag en kreeg een leuk cadeau aangeboden vanwege alle werknemers. Het Sint-Elooi team werd daarna ook nog in de bloemetjes gezet, of liever, in de chocolade!

Het was een geslaagd personeelsfeest.
Bedankt iedereen!!

Terug ...

Nieuws

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas