Ontdek de tuinkassen van ACD op de Libelle Zomerweek

10/05/2011
Ontdek de tuinkassen van ACD op de Libelle Zomerweek

Een nieuwe editie van de Libelle Zomerweek staat weer voor de deur. Het thema tijdens deze week is getiteld "Summer Garden", waarvoor de natuur als grote inspiratiebron wordt gebruikt.

ACD past perfect binnen dit thema en liet deze kans dan ook niet onbenut. Op de Libelle Zomerweek wordt een zogenaamde Libelle-tuin gecreeërd waarop twee ACD kassen zullen staan. U zult er onze RETRO kweekkas en onze muurkas kunnen bewonderen.

Tijdens deze Zomerweek worden ongeveer 70.000 bezoekers verwacht! Het lijkt ons een unieke gelegenheid om de naamsbekendheid en assortiment van ACD Kassen in Nederland op een hoger niveau te brengen.

Kom genieten van modeshows, live optredens, interviews met bekende politici, schrijvers, columnisten en nog veel meer van 16 tot en met 22 mei 2011. Dit evenement vindt plaats in een grote tent op het Almeerderstrand in Almere. Bekijk voor meer informatie ook even de website.

Terug ...

Nieuws

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas