ACD telt af naar de 45ste Tuindagen van Beervelde

19/04/2011
ACD telt af naar de 45ste Tuindagen van Beervelde

Laat u inspireren door de pracht van Normandië

Het Park van Beervelde opent zijn deuren voor de 45ste keer. Gedurende dit feest van de tuin zult u ons op onze vaste plaats terugvinden. Bezoekers worden volledig ondergedompeld in de streek Normandië. Deze oogverblindende regio viert dit jaar trouwens haar 1100ste verjaardag!

Langs de dreven van één van de mooiste parken van het land kunnen gasten de prachtige tuinen bewonderen, maar ook verschillende streekproducten uittesten. Men zal er verschillende soorten wijn, calvados, siroop, pannenkoeken, cider en nog zoveel meer lekkernijen kunnen proeven. Verder staat bij één van de vele standen de Normandische kruidendrank 'Benedictine' in de kijker. Daarnaast maakt elke aanwezige zelfs kans op het winnen van een fantastisch tuinweekend naar Normandië. Beervelde is natuurlijk ook een tuinsalon waar elke bezoeker doorlopend tal van workshops kan bijwonen over plantenvoeding en het onderhouden van de tuin.

U bent van harte welkom vanaf vrijdag 6 tot en met zondag 8 mei 2011, telkens van 10 tot 18 uur. Ook dit keer zal u ons kunnen terugvinden aan stand 100.

In primeur stellen wij u onze nieuwe houten tuinkas voor, namelijk de ACD® Renaissance. Verder laten wij u kennismaken met onze retro zwarte ALU HOBBY SERRE R306H-PLUS RETRO en onze ALU HOBBY SERRE S106H-B met schuine wanden.

Praktische informatie

Op 6, 7 en 8 mei 2011 van 10 tot 18 uur. € 10 per persoon, daarin is inbegrepen: inkom, parking, catalogus, plantencrèche en vervoer van de planten tot aan de straat € 8 per persoon voor groepen van minimum 25 personen. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen gratis mee. Honden aan de leiband zijn toegelaten.

Op de E17 (Kortrijk-Antwerpen), 2 km van afrit 11, richting Lochristi. GPS: Lochristi, Beerveldse Baan 31.

Website: www.parkvanbeervelde.be

Terug ...

Nieuws

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas