Moestuintje met vlechtwerk genomineerd voor Tuin&Co Tuinawards

11/03/2011
Moestuintje met vlechtwerk genomineerd voor Tuin&Co Tuinawards

Op de Nederlandse vakbeurs "Garden Business" mocht ACD de bronzen Garden Award 2011 op zijn naam schrijven voor de 9 vakjestuin. Deze keer werd het moestuintje met vlechtwerk genomineerd voor de Tuin&Co Tuinawards 2011. We maken kans op het winnen van de publieksprijs in categorie 3, Tuinrichting.

Door een vakjury met onderstaande leden werd onze inschrijving geselecteerd:

 • Directeur Kerkhof Laren Jan G. van den Brink
 • Adjunct-directeur Tuinbranche Nederland Brenda Horstra
 • Hoofdredacteur Seasons, Home and Garden en Tuin&Co Aty Luitze
 • Tuinontwerper Erwin Stam
 • Naast de categorie "Tuininrichting", zijn er nog 5 categorieën waarin telkens drie inzendingen kans maken om een prijs in de wacht te slepen. In totaal zullen er dus 6 inschrijvingen met een publieksprijs beloond worden. Ons moestuintje met vlechtwerk werd genomineerd in de categorie Tuininrichting en zal het opnemen tegen twee andere merkproducten, de plantenkas met schuur van De wiltfang en het ecodak van Mobiroof.

  ACD is zeker enthousiast met de nominatie, maar daadwerkelijk de publieksprijs winnen, zou ons enthousiasme nog veel groter maken. Om onze kans op winst op te schroeven, kan iedereen meestemmen via www.buiteninspiratie.nl en dit vanaf 18 maart tot 15 april.

  Breng dus zeker allemaal jullie stem uit!!!

  Terug ...

  Nieuws

  Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

  Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

  Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

  Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

  ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas