Glaskisten worden voorzien van opvallende borden

11/02/2011
Glaskisten worden voorzien van opvallende borden

Alle glaskisten die vanuit ACD getransporteerd worden, zijn sinds een aantal weken te herkennen aan de fluoroze borden. Op de panelen staan de woorden "voorzichtig glas!!!" te lezen.

Deze signalisatie moet de medewerkers van onze transporteurs er extra op attent maken om de kisten met de nodige voorzichtigheid te behandelen. Het glas van onze tuinkassen wordt veilig verpakt in sterke houten kisten, die in principe voldoende bescherming bieden tegen breuk tijdens het transport. Al blijft het nog steeds belangrijk om ook deze houten kisten bij het manipuleren (laden, lossen, stockeren, ...) niet onnodig te belasten met schokken.

In het bijzonder bij het neerzetten van de palet verwachten wij van de chauffeur dat glasschade vermeden kan worden. Wij hopen dus glasbreuk tijdens het transport te vermijden en zo de klantentevredenheid te verhogen.

Terug ...

Nieuws

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas