De vernieuwde catalogus 2011 is er !

19/01/2011
De vernieuwde catalogus 2011 is er !

Dit jaar kunt u opnieuw de ACD catalogus raadplegen voor het volledige assortiment hobbykassen en bijhorende uitrustingen. De keuze aan producten werd dit jaar wel uitgebreid met een heleboel nieuwigheden, wat een aanpassing van de catalogus als gevolg had. Op het eerste zicht zijn geen veranderingen te merken, maar dit is wel het geval aan de binnenkant. Er zijn immers een aantal artikelen uit het productgamma verdwenen, maar ook een heleboel aantrekkelijke innovaties zijn erbij gekomen.

Verder werden veel van de producten voorzien van ťťn of meerdere symbolen. De betekenis van alle opgenomen symbolen, vindt u hieronder:

Budgetproduct: voldoet aan minimum kwaliteitseisen, geschikt als instapmodel

Bouwpakket: door uzelf te monteren

Franco aan huis geleverd

Optie montage door onze diensten

Seizoensartikel, slechts tijdelijk verkrijgbaar

De nieuwe catalogus kunt u aanvragen via ons contactformulier, maar kunt u evengoed bij ťťn van de ACD dealers ontdekken.

Om een prijsidee te krijgen over de meeste seizoensproducten, kunt u via deze weg reeds een digitale prijslijst aanvragen.

Terug ...

Nieuws

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas