Nieuwe lentefolder tuinkassen en uitrustingen

11/01/2011
Nieuwe lentefolder tuinkassen en uitrustingen

Met het nieuwe jaar is ook een nieuwe lentespecial van kracht gegaan. Er gelden terug een heleboel kortingen en aanbiedingen. Verder werd het assortiment eveneens uitgebreid met een aantal interessante nieuwigheden.

Een aantrekkelijke vernieuwing is de zwarte Magi-serre die onstaan is uit het succes van de zwarte retrokassen. Elke ACD-kweekbak neemt niet al te veel plaats in, maar oogt zeker stijlvol in elke tuin.

Op het idee van "smaakvol, maar niet al te groot" werd ook verder gewerkt. Het mini tuinkasje en de aardbeien- en bloementoren zijn nog maar twee voorbeelden van de zes producten die toegevoegd werden aan een nieuw onderdeel, namelijk "de mobiele moestuin". Vanaf 15 januari 2011 kunt u genieten van al deze zeer voordelige en compacte minimoestuintjes.

Bent u geïnteresseerd in één van onze kasmodellen, ook dan kunnen wij u een fantastisch voorstel doen. Dankzij de a href="nl-8609-4753-5884-persdossiers-persdossier--veiligheidsglas-en-euro-50-deal.html">50-euro-deal werkt u niet alleen op een gezonde, maar ook op een veilige manier in uw tuinkas.

Bij aankoop van een kas ALU HOBBY SERRE actiemodel en bij alle kaskrakermodellen hebt u in de periode van 15-01-2011 t.e.m. 15-06-2011 de keuze:

U kiest voor € 50 extra korting op de vermelde promotieprijs en behoudt uw kweekkas in tuinbouwglas OFWEL U betaalt een toeslag van € 50 en verkrijgt dezelfde kas, maar wel volledig in veiligheidsglas en dus 7 x sterker!!

Een nieuwe kassenspecial boordevol interessante aanbiedingen dus! De lentefolder ligt bij uw dealer vanaf 15 januari 2011. U kunt de lentespecial ook online doornemen, door een prijs weten formulier in te vullen.

Terug ...

Nieuws

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas