ACD wint Bronzen Garden Award 2011

15/10/2010
ACD wint Bronzen Garden Award 2011

9 vakjestuin is winnende noviteit

De 9 vakjestuin van ACD kaapte de Bronzen Garden Award 2011 weg op de vakbeurs van de tuinbranche in Nederland "Garden Business".

Op Garden Business worden traditioneel prijzen uitgereikt voor de beste, mooiste, handigste en/of commercieelste producten uit het nieuwe aanbod. De Tuinbranche Nederland wil met deze Garden Awards aanbieders belonen en aansporen. De jury boog zich over het noviteitenaanbod voor 2011 en hield het kritisch tegen het licht op criteria zoals innovativiteit, gebruiksvriendelijkheid, verleidelijkheid, prijs-kwaliteit, commercialiteit ... De Bronzen Garden Award 2011 werd uitgereikt aan ACD kassen voor de 9 vakjestuin. Deze 9 vakjestuin voor de kleine (stads-)tuintjes of voor op het balkon is de ideale manier om de megatrend "de eetbare tuin" eens uit te testen. De lichte, gemakkelijk te verplaatsen vakjestuin vormt een stimulans voor het (moes-)tuinieren. Het is bovendien een heel handig hulpmiddel bij de educatie rond groen en tuinieren van kinderen. Dit product is vanaf januari 2011 te koop bij de dealers van ACD kassen. Afmetingen: 96 cm x 96 cm x 28 cm De Zilveren Garden Award was er voor de onkruidverdelgingsstok WonderWeed 300 van Westparts. En de Gouden Garden Award ging naar de Bloeiende Balkonbak van Vander Knaap Retail.

Terug ...

Nieuws

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas