Kunstwerk met veiligheidsglas

11/02/2010
Kunstwerk met veiligheidsglas

Blijkbaar kunt u met gehard glas ook kunstwerken maken

Sinds kort hebben we een nieuwe aanbieding, namelijk tuinkassen met gehard glas. Het gebruik van dit soort veiligheidsglas heeft talloze voordelen. Naast het feit dat het zeven keer sterker is dan tuinbouwglas is er ook slechts een kleine kans op verwonding als dit glas zou breken. Wanneer het glas breekt, valt het namelijk in duizenden kleine scherven met afgevlakte kanten.

De maker van deze kunstwerken bewijst dat het gebroken veiligheidsglas veilig is. Aan de hand van duizenden kleine en veilige stukjes gehard glas maakte hij twee moderne kunstwerken. Het deed ons veel plezier om te zien dat de mensen ons gehard glas gebruiken om kunstwerken mee te maken. We kijken dan ook uit naar andere prachtige werken. Als u eventueel zelf een kunstwerk wil gaan maken met gehard glas, neem dan zeker contact op met ons of stuur ons een foto van uw creatief experiment naar info@acd.be zodat ook uw werk in de kijker kan geplaatst worden.

 

 

 

Terug ...

Nieuws

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas