mobiele moestuin

De mobiele moestuin in de tuin maar ook bij het huis

Rijkbloeiende, maar ook groene kuipplanten, groenten en bloemen, kunnen terrassen, zitplaatsen, patio's en ongezellige hoekjes steeds weer een heel ander aanzien geven. De mogelijkheden zijn legio. U kunt heel wat met een mobiele moestuin rondom het huis en op het balkon doen.

Uit ons ruim programma producten uit ons mobiel moestuingebeuren selecteerde een vakjury onze mobiele moestuin met vlechtwerk voor een tuinaward.

Daarmee maakt dit product kans op een publieksprijs in de categorie: tuininrichting. De 3 geselecteerde producten in deze categorie zijn: * Cederhouten plantenkas met schuur, De Wiltfang * Ecodak, Mobiroof * Moestuintje met vlechtwerk, A.C.D. Kassen In Tuin&Co 3 (22 maart 2011 in de winkel) zullen alle genomineerden met het bijbehorende jurycommentaar bekend worden gemaakt. Lezers van Tuin&Co kunnen tot 15 april hun stem uitbrengen via www.buiteninspiratie.nl en bepalen zo de uiteindelijke winnaar. In Tuin&Co 5 (24 mei 2011 in de winkel) wordt deze uitslag bekendgemaakt. hobbykas

mobiele moestuin
Sitemap

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas