wortelgroenten

Wortelgroenten zijn de eetbare wortels en wortelknollen waarin de planten hun reservevoedsel hebben opgeslagen

Eet smakelijk ! - Biet: in rood, geel en wit, met en zonder strepen - Koolrabi: in wit en blauw - Mierikswortel: de bekende pittige witte wortel - Wortel: niet alleen in oranje, maar ook in geel, wit, rood en paars, zowel langwerpig als rond - Pastinaak: de bekende oude soort die werd gegeten voor bij ons de aardappel werd geÔntroduceerd - Radijs: in rood, wit, rood met wit, geel en paars, rond en langwerpig - Schorseneren: een oude groente met een zachte smaak die langzamerhand herontdekt wordt




Sitemap

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas