augurk telen

Augurk is gemakkelijk te telen

Augurk en komkommer: de voedingswaarde van deze vruchten is wat gering, maar omdat ze heel veel water bevatten zijn ze heel verfrissend en kinderen zijn er dol op. Ze zijn ook uitstekend te combineren met tal van andere groenten en uiteraard uitstekend te verwerken in zomerse salades.

Voor de glasteelt

- Komkommer futura F I hybride, elite professional: produceert lange slanke komkommers. Het ras heeft een grotere weerstand tegen meeldauwaantasting. Dit heeft tot gevolg dat gedurende een beduidend langere periode gezonde vruchten kunnen worden geoogst.

Voor de buitenteelt

- Komkommer marketer: de vruchten van deze komkommer zijn wel niet zo lang en slank als de komkommer voor de glasteelt, maar hun smaak is onovertroffen - Augurk hokus: augurken oogst men in een jonge toestand Zaaien in april onder glas en eind mei buiten uitplanten of vanaf half mei tot half juni in de volle grond zaaien. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer kas
Sitemap

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas