kas groningen

ACD kassen te Groningen

Dealers ACD kassen: - ACD kassenspeciaalzaak tuinkassen & orangerieŽn Hazenberg Kraggenburg

Jaarlijkse schoonmaak

Het jaarlijks schoonmaken van zowel de binnen- als de buitenzijde van het glas is noodzakelijk. Aan de binnenzijde verwijderen we ales wat loszit uit de kas. We wassen de kas volledig af aan de binnenzijde. Net hetzelfde doen we met al de attributen voor we ze terug in de kas plaatsen. Aan de buitenzijde verwijderen we al het onkruid dat tegen en langs de kas groeit. We wassen de ramen met zeepsop en reinigen de dakgoten en waterton.

Bemesting

We passen het liefst een organische bemesting toe. Geven wij tijdens het groeiproces nog een bijkomende minerale samengestelde meststof, dan zorgen we er voor dat deze meststof chloorvrij is.

Onkruidbestrijding

Onkruid verwijderen we handmatig en regelmatig

Een getuigenis

"Ik ben ooit begonnen met een moestuin van 40 m≤. Daar had ik mijn handen vol aan. Ik weet uit ervaring hoeveel werk een groentetuin vergt. Maar de sensatie van het proeven van pure producten uit de tuin en kas is zo bijzonder dat ik dat graag met anderen wilde delen. Met mijn gezin eet ik wel eens in de moestuin, en het samen eten tussen het groen, is een fantastische belevenis. Ik pas ondermeer teeltwisseling toe, waardoor gelijksoortige groenten een aantal jaren niet op dezelfde plek terugkomen. Dat levert een gezond gewas op dat beter bestand is tegen allerlei aantastingen. Structuur in de moestuin is ook bepalend voor het succes. Prachtig vind ik het als groente in kleine groepen door elkaar staat. Ik hou goed bij wat in welk bed staat." Vraag nu de complete prijslijst 'kassen' aankas www.acd-kassen.nl
Sitemap

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas