kweek kasje

Als de gewassen in ons kweek kasje onder geen enkele voorwaarde mogen bevriezen, zullen we voor verwarming moeten zorgen. Zelfs al verwarmen we ons kweek kasje, toch moeten we er altijd voor zorgen dat de planten voldoende licht krijgen. Het best gebruiken we noppenfolie voor de isolatie van ons kweek kasje.

Wat dacht u van het telen van komkommers in uw kweek kasje ?

Oorspronkelijk zijn komkommers afkomstig uit warme streken. Komkommers voldoen in ons gematigd klimaat het beste wanneer ze onder glas worden geteeld. Voor de teelt onder glas komen volgende rassen in aanmerking: Fabulus, Cresta, Monique, Femscore en Femdan. Komkommers vragen in het kweek kasje een goed doorlatende grond die veel humus bevat. Het humusgehalte kan worden verbeterd door vůůr de teelt compost, verteerde mest of stro door de grond te werken. Tijdens de teelt moet enkele keren worden bijgemest om de groei in de plant te houden. kas aanschaffen Komkommers kunt u ook gemakkelijk zelf zaaien en opkweken als u over een warm kweek kasje beschikt - we spreken over een temperatuur van +/- 24į. Twee ŗ drie weken na het zaaien kunt u uitplanten. Vraag nu de complete prijslijst 'kassen' aan
Sitemap

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas