tuin kassen

Voor uw tuin bestaat de keuze uit heel wat soorten kassen:
- Tuin kasen met rechte zijwanden
- Tuin kassen met schuinopstaande zijwanden.
- Tuin kassen aangebouwd tegen een muur (muurkassen) of losstaande kassen.
- Ronde tuin kassen, tuin kassen met glas, met polycarbonaat of met folie.

Laat u grondig informeren alvorens uw beslissing te nemen. Onze dealers begeleiden u graag bij het maken van uw keuze. kas aanschaffen Een tuinkas is zeer interessant want men kan het groeiseizoen verlengen.

Zowel in het voorjaar als de herfst kunnen we de planten die in de kas staan nog een aantal weken vorstvrij laten groeien. Ook kunnen we gewassen als veldsla gedurende de hele winter oogsten. Daarnaast kunnen we de kas ook gebruiken om regelmatig wat witloofwortels in te tafelen met dekgrond of een donkere doek.

Hierdoor oogst je het hele winterseizoen verse groenten. Ook rabarber kan je forceren onder zwarte plasticfolie in een kas. De stengels komen vlot uit de grond en kunnen geoogst worden. De mogelijkheden tijdens de winter zijn ruim maar in de zomer zijn ze nog talrijker.

Bovendien is het aangenaam om in een kas te werken wanneer het buiten regent, te koud of er te veel wind is. Vraag nu de complete prijslijst 'kassen' aankas
Sitemap

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas