automatische luchtraamopener

Door het monteren van een automatische luchtraamopener vermijden we heel wat heen-en-weer geloop voor het openen en sluiten van onze luchtramen.

Het principe van de automatische luchtraamopener werkt als volgt: in een cilinder zit een stof die bij verwarming uitzet en die bij afkoeling krimpt; De temperatuur waarbij de automatische raamopener moet reageren kunt u zelf instellen. Zet de stof uit, dan gaat het luchtraam openen. Het luchtraam sluit bij het inkrimpen van de stof. Het gebruik van deze automatische luchtraamopener (s) is absoluut onmisbaar. De automatische luchtraamopener is praktisch en eigenlijk onmisbaar, vermijdt dat de plantenkas oververhit raakt en garandeert een optimale beluchting. De meeste apparaten zijn uitgerust met een staafje (olie) in een cilinder, dat uitgerekt wordt bij hoge temperaturen en het venster opendoet via een hefboommechanisme. De draagkracht bedraagt +/- 13 kg. Bij lage temperatuur, door het gewicht van het dakraam, sluit de automatische raamopener. Ze vragen weinig onderhoud. Het is belangrijk dat ze tegen storm worden beveiligd, bij voorkeur worden ze uit de kas gehaald. kas
Sitemap

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas