kweekkas Utrecht

Uw hobby is het kweken van groenten en bloemen in een kweekkas ? U woont in de provincie Utrecht ?

Dan bent u bij A.C.D. aan het goede adres; neem alvast een kijkje in onze website. U vindt vast en zeker de kweekkas van uw keuze. En jazeker, meerdere kassen worden franco geleverd te Utrecht en omgeving.

TIP 1

: Het is zaak om de ruimte in de kweekkas zo goed mogelijk te benutten, niet alleen het grondoppervlak, maar ook de hoogte. Gewassen die zich daartoe lenen, leidt u omhoog door de stengels in te draaien in touw. Een ander, heel handig hulpmiddel zijn onze zogenaamde tomatenspiralen. Zet deze hoogopstaande planten aan de noordkant van de kweekkas, anders nemen ze te veel licht weg voor de lagere gewassen.

TIP 2

: Probeer bij het gieten te voorkomen dat de gewassen nat worden. met name in het najaar en de winter drogen ze slecht op, waardoor de kans op schimmelaantasting erg groot wordt. Maar ook op zonnig dagen te Utrecht is een nat gewas uit den boze! De waterdruppels die op de bladeren blijven liggen, werken als vergrootglaasjes en veroorzaken bruinverbrande plekken. Bij laagblijvende gewassen zoals bijvoorbeeld sla, andijvie en spinazie, is het vrijwel niet te voorkomen dat de bladeren nat worden. Daarom krijgen zij 's morgens, vůůr zonsopgang, water. Liever niet 's avonds omdat ze dan de hele nacht vochtig blijven. In de herfst en winter moet u bij deze gewassen zeer spaarzaam zijn met water. Vraag nu de complete prijslijst 'kassen' aankas
Sitemap

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas