Drenthe hobbykas

Waar vindt u in Drenthe een hobbykas verdeelpunt ?

Als u zo van het weer afhankelijk bent als in onze provincie Drenthe, bent u vaak aangewezen op een hobbykas of ruime bak als u bepaalde bloemen en groenten wilt kweken. Welk type hobbykas of bak ? En waar let ik op bij de aanschaf. Gelukkig heeft A.C.D. ook in de provincie Drenthe een hobbykas specialist die u graag adviseert.

Tomatenoogst

Wie in het voorjaar allemaal gekke tomaten zaaide, kan vanaf juni volop oogsten. Er is een onvoorstelbare variatie in tomten. Zelfs bij de groenteman vinden we naast de vleestomaten en de gewone tomaten trostomaten en pomodori's. Maar de variatie uit eigen tuin geplukt is veel en veel groter. Wie een hobbykas heeft boft, want daar voelen tomaten zich het meest thuis. Wie ze buiten teelt moet hopen op een warme, zonnige zomer. Het geheim van goede tomaten is ze weinig water te geven, vooral als ze vruchten hebben. kas
Sitemap

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas