keuze kweekkas

Als u overweegt een kas aan te schaffen, dient u de kassen eerst zorgvulig te bekijken. Pas dan ontdekt u hoeveel keuzemogelijkheden onder de kweekkassen er zijn. U neemt best een kijkje in de showtuin van onze dealers om een goede indruk te krijgen van wat er te koop is. Bedenk goed voor welk doel u een kweekkas wilt aanschaffen. Want de uiteindelijke keuze hangt heel nauw samen met wat u in de kweekkas wilt telen: cactussen, orchideeŽn, potplanten, groente of fruit. Ook de plaats die u de kweekkas hebt toebedacht is belangrijk: u hebt de keuze tussen vrijstaande en muur kweekkassen in velerlei uitvoeringen.

TIP

: gezond en goedkoper eten; je kunt de kweekkas gebruiken om je eigen groente op te kweken. Dat is gezond want je bepaalt zelf wat je erop spuit en wat niet en je bent niet afhandelijk van het seizoen. Buiten het seizoen is groente gewoon vaak duurder, daar ben je vanaf want je bent niet meer afhankelijk van het assortiment van de supermarkt of groenteboer.

TIP

: de kweekkas als oranjerie. Waar moet je toch elke winter weer naar toe met al die prachtige kuipplanten uit je tuin. De schuur staat vol met rommel en ze elk jaar naar zolder tillen is een hels karwei. Richt je kweekkas in als oranjerie en je bent overal vanaf. Daarnaast kun je er een lekkere zitplek in creŽren zodat je ook 's winters lekker 'buiten' kunt zitten.

TIP

: in je kweekkas kun je het seizoen verlengen want jij bepaalt het klimaat in je kweekkas. En dat betekent dat je een uitgebreide keuze hebt wat je kunt opkweken en wanneer je maar wilt. Sinaasappels met kerst, aardbeien in maart, het kan allemaal in je eigen kweekkas. En wat dacht je van het hele jaar door kleur want je kunt het hele jaar door eenjarige opkweken en genieten van hun weelderige bloei.

TIP

: liefhebbers die de kweekkas gebruiken om hun passie te beleven. Een plek om je bijzondere orchideeŽn te laten groeien en bloeien, om je verzameling fuchsia's een mooie plek te geven of die bijzondere vleesetende planten te voeden.

Wij helpen u graag verder bij de keuze van uw kweekkas.

Vraag nu de complete prijslijst 'kassen' aankas www.acd-kassen.nl
Sitemap

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas