tuinkas kopen

U wenst een tuinkas aan te kopen.

Dan bent u bij A.C.D. aan het goede adres. Bij A.C.D. vindt u de ruimtste keuze aan tuinkassen. Bij A.C.D. kopen is kopen in vertrouwen, mťt de zekerheid van service en kwaliteit. Onze wens is uw tuinkas in perfecte staat af te leveren. Ons streefdoel is ook u als tevreden klant te mogen verwelkomen. Voor de liefhebbers van bloeiende planten biedt de tuinkas talloze mogelijkheden. Planten kopen of zelf kweken ? Veel planten zien er buiten de bloeiperiode niet zo fraai uit. Probeer daarom zoveel mogelijk planten met verschillende bloeitijden in uw tuinkas te verzamelen. Uitgebloeide, in rust zijnde planten kunnen in zo'n verzameling een onopvallende plaats krijgen. Wie over een tuinkas beschikt kan zeer vroeg in het jaar van bloeiende bol- en knolgewassen genieten. Narcissen, tulpen, hyacinten ... vormen een vrolijk accent in de vaak nog winterse omgeving. Vanaf september kunnen we al bollen en knollen kopen. Probeer uitsluitend de beste kwaliteit te kopen. Bollen en knollen hebben zeer veel energie nodig en die kan alleen door kerngezonde exemplaren worden opgebracht. Plaats de warmteminnaars hoog en de overige gewassen lager in de tuinkas. Als ze eenmaal in bloei staan, kunt u de temperatuur dalen. U hebt dan langer plezier van de bloemen.

Eten uit eigen tuin

Het kweken van groenten en fruit is voor veel mensen een pure passie. De smaak van zelf gekweekte gewassen is puur en proeft naar voldoening. In Nederland neemt het aantal hobbykwekers sterk toe. Verrassend? Wij denken van niet. Eten uit eigen tuin is gezond, erg lekker ťn bespaart veel geld. Eigen gaard is goud waard! Voor het eenvoudig zaaien, stekken en kweken van gewassen is een tuinkas een absolute must. Een tuinkas biedt ruimte om heerlijk in te werken en te ontspannen. Oůk als het regent. De A.C.D. kassen zijn bijzonder populair: u koopt klasse door een prachtige uitstraling en unieke finishing touch. Ontdek onze kassenspecial 2009 Vraag nu de complete prijslijst 'kassen' aankas
Sitemap

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas