Mini tuinkasje

Puur genot tot in de late herfst
Om het even waar, kan je deze tuinkas opbouwen en eventueel terug verplaatsen. Bij deze moestuin worden ook een plantbeschermingsnet en een folie aangeboden, wat de kweekperiode enkel maar ten goede komt. Al vanaf het prille begin van de lente tot in de herfst kan dit mini-tuintje gebruikt worden. Is er sprake van lichte nachtvorst, dan is het de bedoeling de folie te gebruiken. Van zodra het warmer wordt is er dan het beschermingsnet dat jouw planten de nodige frisse lucht gunt, maar daarnaast ook de vogels op afstand houdt.

Ideaal voor kinderen: Jong geleerd, oud gedaan!
Dit minikasje zorgt voor maximaal tuinplezier bij de allerkleinsten. Waar komen radijsjes, wortelen en andere groenten vandaan? Samen groenten kweken met de kleinsten van het gezin is niet alleen leuk, maar ook leerrijk. Je kinderen kunnen zo leren begrijpen waar de groenten vandaan komen en zullen ook sneller proeven.


Het perfecte geschenk voor elke gelegenheid
Het minikasje kan een perfect geschenk zijn voor een communiefeest, verjaardagsfeest, moederdag, vaderdag, ... noem maar op. Zelf groenten kweken is meer dan ooit populair. Dankzij deze minikas kan je iedereen overhalen om aan de slag te gaan en zelf groenten te kweken...

Mini tuinkasje Materiaal
Een stevige mini-serre uit polyethyleen inclusief overdekkingsfolie en beschermingsnet.

Afmetingen
76 cm x 76 cm x H 25 cm / 100 cm


Bekijk ook onze andere Mini-tuinkassen

Artikelnr.Prijs
37500624,95 euro
Deze prijzen zijn adviesprijzen
Dit zijn prijzen 2017, geldig tot 15/01/2018
Eventuele acties en kortingen en hun voorwaarden kunt u terugvinden in de ACD-folder, deze prijzen zijn geldig voor de tijdsduur van de folder (nu tot 15/10/2017)Mini tuinkasje

Mini - kassen

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas