ACD is fabrikant van de hobbykassen "ACD® Prestige". Daarnaast vindt u bij ACD het grootste en meest complete assortiment van tuinkassen en aanverwante artikelen van Nederland, België en Frankrijk. Vanuit onze 5500m² grote fabriekshal vertrekken jaarlijks duizenden kassen naar onze tevreden klanten. Kiezen voor ACD is automatisch kiezen voor kwaliteit en service!

Het volledige ACD-team staat alvast volledig tot uw dienst!

groepsfoto ACD

Historiek

  ACD is kassenspecialist sinds 1987. De volledige ACD-geschiedenis kunt u hieronder raadplegen...

Lees meer...

Filosofie

  ACD wenst als bedrijf een continue verbetering te realiseren van alle beleidselementen. We streven naar een maximale tevredenheid bij onze klanten en onze werknemers. We luisteren aandachtig naar onze klanten en beantwoorden graag al hun vragen. Ook een goede groepsfeer is essentieel in een bedrijf. Elke medewerker bij ACD is een onmisbare schakel. ACD organiseert verscheidene personeelsactiviteiten om ook buiten de werkomgeving elkaar beter te leren kennen.  

Lees meer...

ISO

  Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Bij ACD streven we naar transparantie, correcte implementatie van wat we communiceren en het afleveren van een kwaliteitsvol product.

Lees meer...

ACD en kunst

  Een kas dient niet alleen om in te kweken. Een kas kan namelijk ook als kunstobject gezien worden.  Ontdek hieronder de kunstige kant van de ACD® Prestige tuinkas.

Lees meer...

vlaggen ACD

Wie is ACD ?

Gouden tips wedstrijd Groei & Bloei magazine 25/03/2016

Irma Tap is de winnares van de ACD Prestige Piccolo kas!

Kook volgens de 80/20 regel! 18/06/2014

Een sterrenchef uit Nederland, Niven Kunz, is fervent gebruiker van groenten in zijn gerechten. Dat doet hij al sinds hij zijn ster kreeg, 10 jaar geleden.

ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas, tunnelkas